1. Dezeenio Logo - white 1
  2. Dezeenio Logo - black
  3. Dezeenio Logo - white 2
  4. Dezeenio - corporate identity

ЛОГО И КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ ЗА DEZEENIO


Клиент

Dezeenio е мебелен магазин, предлагащ дизайнерски интериорни решения в скандинавски и модерен европейски стил.


Цел

Основно желание на клиента бе създаването на лого, което да разчита почти изцяло на типографията и в по-малка степен на допълнителни елементи. Стилът трябва да е съобразен с този на самия магазин и мебелите, които се предлагат в него.

Концепция

Вдъхновени от страхотния дизайн на мебелите в типично скандинавски изчистен стил, за нас бе истинско удоволствие да работим по този проект. Логото е едноцветно и удобно за смяна на цвета според фона и ситуацията. Правите, изчистени линии, сключени под точно измерени и симетрични ъгли за нас е олицетворение на скандинавския интериорен дизайн - стил, който намери своето приложение и в създаването на това лого. Правоъгълната, почти квадратна форма и поставянето на рамка допринесоха за придаване на завършен вид, както и направиха логото по-удобно за отпечатване върху етикети.


За Нас / Проекти / Контакти Lighthouse е студио за графичен дизайн и реклама, специализирано в изработването на корпоративна идентичност и печатни материали.
Ние сме отдадени на визуалните изкуства и основен наш приоритет е качественото и професионално изпъление на всеки проект.