За Нас


Ние сме студио за графичен дизайн и реклама, специализирано в изграждането на корпоративна идентичност и печатни материали. Отнасяме се към работата си сериозно и гледаме на графичния дизайн като най-приложимото в наши дни изкуство, което заобикаля всички ни ежедневно.Корпоративна идентичност

Корпоративната идентичност е едно от най-интересните явления в света на визуалните изкуства от много години насам. Тя се разглежда като съвкупност от визуалния изглед на компанията (лого, визитки, бланки, униформи, опаковки, уеб-сайтове, брандиране на продуктите и т.н.), корпоративната комуникация (практически осъществената връзка с таргетираната аудитория - рекламни материали, телевизионни и радио реклами и т.н.) и ценностната система на компанията.
Макар разглеждането им поотделно, всички елементи на корпоративната идентичност са неразделно свързани и заедно изграждат цялостното лице на компанията. Наша основна задача е изграждането на всички елементи на идентичността и синхронизирането им според Вашите предпочитания и начинът, по който желаете компанията Ви да бъде представена на пазара.

Печатни материали

Друго наше умение е изграждането на всякакви печатни материали. Изработваме каталози, брошури, опаковки, етикети, менюта, списания и рекламни визии за участие в такива, плакати, флаери и всичко, което може да се напечата на хартия (и не само). За нас изработката на печатни материали е най-пипкавата, деликатна и отговорна част от графичния дизайн. Това е единствената форма на реклама, която клиента действително държи в ръцете си и това я прави особено ефективна и уникална.
Lighthouse studio е специализирано в изработването на печатни материали, за което разчитаме на специалисти в сферата на дизайна, маркетинга и предпечатната подготовка. Само с екипната работа на специалисти от тези три направления е възможно професионалното изработване на печатни материали и гарантирането на ефективността на рекламата.Метод на работа

Lighthouse е първото outsource графично студио в България. Освен нашият сплотен екип от млади професионалисти, ние разчитаме и на помощта на подбрани freelance специалисти в различни сфери - писатели, маркетинг специалисти, програмисти, скулптори, фотографи, психолози и други. Това ни помага да покрием възможно най-широк спектър от услуги и да изпълняваме задачите си с максимален резултат и високо качество.


За Нас / Проекти / Контакти Lighthouse е студио за графичен дизайн и реклама, специализирано в изработването на корпоративна идентичност и печатни материали.
Ние сме отдадени на визуалните изкуства и основен наш приоритет е качественото и професионално изпъление на всеки проект.