1. Anton Petev Logo - fullcolor1
  2. Anton Petev Logo - fullcolor2
  3. Anton Petev Logo - fullcolor2

ЛОГО ЗА ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "АНТОН ПЕТЕВ"


Клиент

Дентален център "Антон Петев" е високоспециализирана стоматологична клиника в гр. Хасково, България. Основни техни принципи са високото качество на предлаганите услуги, внимание и грижа към пациента и въвеждане на постоянни иновации в практиката.


Цел

Крайната цел на идентичността е да представи центъра пред пациентите такъв, какъвто всъщност е - луксозен, предлагащ услуги на особено високо ниво, с опитни и отдадени на професията си специалисти. Да ги накараме да повярват, че доверяват най-ценното си - здравето, в ръцете на професионалисти.

Концепция

Емблемата, изградена от калиграфски оформена абревиатура “AP”, символизира лукса и високото качество, които клиниката предлага. Комбинирахме избрания шрифт с другите елементи на логото, създавайки хармонична връзка между всеки ред. Така успяваме да съчетаем сериозния и достоен вид с елегантност и новаторство. Вметнатите в шрифта елементи на модерното чудесно се комбинират с калиграфията, символ на лукса. Чрез това лого показваме мъдростта на опита, непрестанния стремеж към усъвършенстване и, най-вече - високото качество на услугите, предлагани в Дентален Център “Антон Петев”.


За Нас / Проекти / Контакти Lighthouse е студио за графичен дизайн и реклама, специализирано в изработването на корпоративна идентичност и печатни материали.
Ние сме отдадени на визуалните изкуства и основен наш приоритет е качественото и професионално изпъление на всеки проект.