1. Anton Petev Stationery 1
  2. Anton Petev Stationery 2

ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ ЗА
ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР "АНТОН ПЕТЕВ"


Клиент

Дентален център "Антон Петев" е високоспециализирана стоматологична клиника в гр. Хасково, България. Основни техни принципи са високото качество на предлаганите услуги, внимание и грижа към пациента и въвеждане на постоянни иновации в практиката.


Цел

Крайната цел на идентичността е да представи центъра пред пациентите такъв, какъвто всъщност е - луксозен, предлагащ услуги на особено високо ниво, с опитни и отдадени на професията си специалисти. Да ги накараме да повярват, че доверяват най-ценното си - здравето, в ръцете на професионалисти.

Концепция

Печатните материали за Дентален Център "Антон Петев", част от които са показани тук бяха следващата стъпка от изграждане на идентичността след готовите лого и визитки. Тъй като вече имахме изградени елементите на корпоративната идентичност - цветове, форми, шрифтове и т.н., тук също трябваше да продължим нишата на луксозното излъчване и вниманието към детайла. Всеки елемент, всеки отделен документ или писмо са вмъкнати в един общ, разпознаваем стил, представяш клиниката такава, каквато е - с високи стандарти, професионализъм и грижа към пациента.


За Нас / Проекти / Контакти Lighthouse е студио за графичен дизайн и реклама, специализирано в изработването на корпоративна идентичност и печатни материали.
Ние сме отдадени на визуалните изкуства и основен наш приоритет е качественото и професионално изпъление на всеки проект.