1. Multimo Design - Business Card 1
  2. Multimo Design - Business Card 2

ВИЗИТКA ЗА MULTIMO DESIGN


Клиент

Мултимо Дизайн консултира, изготвя 3D визуализация на архитектурни решения и интериорно проектиране, извършва доставка на обзавеждане от водещи италиански производители и предлага цялостно обслужване на своите клиенти, като им гарантира точно и навременно изпълнение на поръчките.


Цел

Мултимо Дизайн са изключителни професионалисти, които умело боравят с палитри от комбинации и визуални решения. Поради това за нас бе изключително важно визитката им да представя техния стил.

Концепция

Тъмно синият цвят в комбинация със златни елементи винаги ще остане символ на лукса и високото качество. Шрифтовете са стилни, но с модерна нотка. Разположението на елементите е разчупено и вдъхновено от непрестанния стремеж на дизайнерите от Мултимо Дизайн да търсят различния, интересен и красив поглед.


За Нас / Проекти / Контакти Lighthouse е студио за графичен дизайн и реклама, специализирано в изработването на корпоративна идентичност и печатни материали.
Ние сме отдадени на визуалните изкуства и основен наш приоритет е качественото и професионално изпъление на всеки проект.